Klimaatvoetafdruk.nl

Iedereen op zijn plek met InvalPool

Heeft uw school zijn handen vol aan het organiseren en plannen van invalkrachten? En maakt u zich zorgen over het abusievelijk inplannen van een invaller die daarmee recht krijgt op een aanstelling? Dat is nergens voor nodig. Daar bestaat namelijk een even slimme als krachtige tool voor. En die tool heet InvalPool.

Vraag demo aan op www.invalpool.nl
Op invalpool.nl staan alle functionaliteiten en voordelen van InvalPool beschreven. Ontdek zelf hoe dit snel en gemakkelijk toepasbare softwareprogramma uw school letterlijk ontzorgt. Met de toepassing van InvalPool bespaart u tijd en geld en bent u ervan verzekerd dat iedereen op het juiste moment op de juiste plek zit, zodat het onderwijsproces rimpelloos voortgang vindt.

Afgestemd op nieuwe wetgeving
Houdt de InvalPool vervangingssoftware rekening met de nieuwe wet- en regelgeving van 1 juli 2016? Ja! De software is 100% up-to-date en gecheckt door erkende juristen met ervaring in het onderwijsveld. Een unieke monitor- en signaleringsfunctie voorkomt onbedoelde aanstellingen.

InvalPool biedt welkome en betrouwbare ondersteuning bij uw invalbeleid. U heeft altijd inzicht en overzicht. U kunt diverse rapportages generenen en op ieder moment een digitale werkstaat raadplegen. Ook beschikt InvalPool over een mail- en declaratiefunctie. Iedereen op zijn plek. Dat wilt u toch ook? Vraag de demo aan op www.invalpool.nl en ervaar het gemak zelf.